ManWoman

Ενημέρωση Γονέων-Κηδεμόνων

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε πληροφορίες για διάφορα, διοικητικής φύσεως, θέματα.

Για μαθητές

ClockAnimated

Οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στο Σχολείο το αργότερο μέχρι τις 8.15 π.μ., διότι το κουδούνι χτυπάει στις 8.15 π.μ. ακριβώς και η πόρτα της αυλής κλείνει. Πριν το χτύπημα του κουδουνιού δεν επιτρέπεται η παραμονή έξω από το Σχολείο, διότι δημιουργείται κακή εικόνα για το Σχολείο και προβλήματα στους κατοίκους των διπλανών σπιτιών.

Οι μαθητές δεν επιτρέπεται να έχουν κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στο Σχολείο. Αντίθετα, η κατοχή και χρήση τους επιφέρει κυρώσεις. Παρέχεται η δυνατότητα και το δικαίωμα να έλθουν στο Γραφείο του Γυμνασίου και να τηλεφωνήσουν/επικοινωνήσουν με τους Γονείς και Κηδεμόνες τους, αν υπάρχει ανάγκη.

Μόλις χτυπήσει το κουδούνι και κλείσει η πόρτα της αυλής, οι μαθητές και οι μαθήτριες συντάσσονται κατά τάξεις και τμήματα για προσευχή στο χώρο της αυλής, που τους έχει υποδειχθεί. Μετά το πέρας της προσευχής, ανοίγει η πόρτα και εισέρχονται στην αυλή όσοι μαθητές/τριες περίμεναν στο μεταξύ απ’ έξω, μέχρι να τελειώσει η προσευχή, και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά ανεβαίνουν στις τάξεις τους.

Μετά την παρέλευση πεντάλεπτου από την είσοδο του καθηγητή στην τάξη, κανένας μαθητής δε γίνεται δεκτός στο μάθημα. Οι αργοπορημένοι μαθητές την 1η διδακτική ώρα, περνάνε από το γραφείο του Διευθυντή, τον ενημερώνουν για την καθυστέρηση και μετά πάνε στην τάξη τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ανοχή αυτή του πεντάλεπτου ισχύει μόνο για την πρώτη διδακτική ώρα. Όσον αφορά τις υπόλοιπες διδακτικές ώρες, όποιος μαθητής καθυστερήσει, δεν εισέρχεται στην αίθουσα και παίρνει απουσία. Εάν η καθυστέρηση αυτή επαναληφθεί, τότε και τιμωρείται.

Δεν επιτρέπεται η αποχώρηση μαθητή από το Σχολείο για μία ή περισσότερες ώρες χωρίς την έγκριση του Γονέα ή Κηδεμόνα του και την ενημέρωση του Διευθυντή.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μάιος 2022
Διδακτική ώρα Διάρκεια
08:15 - 09:00
09:00- 09:45
10:00 - 10:45
10:55 - 11:40
11:50 - 12:35
12:45 - 13:30
13:30 - 14:10
BoyRaisesHand

Είναι αυτονόητο ότι οι μαθητές οφείλουν να σέβονται τους καθηγητές τους και να υπακούουν χωρίς αντιρρήσεις σ’ αυτούς, διότι αυτοί θέλουν μόνο το καλό τους, να μη δημιουργούν προβλήματα μέσα στην τάξη αλλά και στα διαλλείματα ή στη διάρκεια κάποιας «κενής» διδακτικής ώρας, οπότε μπορεί να παραμένουν στην αυλή. Στο σημείο αυτό πρέπει να υπενθυμίσουμε και να τονίσουμε ότι με την πάγια απόφαση του Διευθυντή και του Συλλόγου των Καθηγητών του Σχολείου απαγορεύεται η χρήση μπάλας στην αυλή, χωρίς την έγκριση και παρουσία σε αυτήν του καθηγητή της φυσικής αγωγής. Στην αντίθετη περίπτωση, η μπάλα κατάσχεται αμέσως και, σε περίπτωση υποτροπής, τιμωρούνται οι υπεύθυνοι μαθητές και μαθήτριες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Σχολείο δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία και δίνει την ανάλογη σημασία όχι μόνο στη συμπεριφορά αλλά και στην εμφάνιση των μαθητών/τριών του (η ενδυμασία και η κόμμωσή τους πρέπει να είναι ευπρεπής και όχι προκλητική ή αντιαισθητική), διότι η εξωτερική εμφάνιση όχι μόνο θεωρείται εξωτερίκευση ή αντανάκλαση της εσωτερικής – ψυχικής κατάστασης του κάθε ανθρώπου αλλά και ειδικότερα, όσον αφορά τους μαθητές και τις μαθήτριες ενός Σχολείου, αποτελεί τη «βιτρίνα» του Σχολείου αυτού και γίνεται στον κοινωνικό περίγυρο αντικείμενο θετικών ή αρνητικών σχολίων. (Aς μη ξεχνάμε ότι το Σχολείο μας δεν είναι κεντρικό και ότι η έννοια της «γειτονιάς» εξακολουθεί ακόμη να ισχύει στο Δήμο μας, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε τι, που παρατηρείται, μπορεί να σχολιασθεί ευμενώς ή δυσμενώς από τους συνδημότες μας. Κι εμείς επιζητούμε μόνο ευνοϊκά σχόλια για το Σχολείο μας.

Επίσης, οι μαθητές/τριες πρέπει να αισθάνονται και να συμπεριφέρονται ως μέλη μίας οικογένειας και γι’ αυτό οι σχέσεις τους πρέπει να είναι αδελφικές και να διαπνέονται από πνεύμα συνεργασίας, καλώς εννοούμενης αλληλεγγύης, αλληλοσεβασμού και αγάπης.

Τα μεταξύ τους αναφυόμενα προβλήματα θα λύνονται με τη μεσολάβηση του υπεύθυνου καθηγητή/τριας του τμήματος, του Συμβούλου Σχολικής Ζωής του Σχολείου και στη συνέχεια, αν κρίνεται σκόπιμο, από το Διευθυντή ή τον Υποδιευθυντή του Σχολείου.

Οι μαθητές/τριες οφείλουν να χρησιμοποιούν κόσμιο λεξιλόγιο μεταξύ τους και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται διαπληκτισμοί και πολύ περισσότερο η χειροδικία.

Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του Σχολείου. Μαθητής/τρια που θα καπνίζει θα τιμωρείται.

Μετά το τέλος των μαθημάτων οι μαθητές/τριες πρέπει να επιστρέφουν έγκαιρα στο σπίτι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που επιβάλλουν την επιστροφή τους στο σπίτι γρήγορα, γι’ αυτό σας δίνουμε τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου στην ενότητα "Τήρηση ωρολογίου προγράμματος".

BoyReading

Η συμπεριφορά των μαθητών που με οποιοδήποτε τρόπο εκδηλώνεται μέσα ή έξω από το Σχολείο με πράξεις ή παραλείψεις, συνιστά τη διαγωγή τους. Αυτή περιλαμβάνεται στα στοιχεία της σχολικής κατάστασης των μαθητών/τριών, που φοιτούν κάθε σχολικό έτος, και ελέγχεται, χαρακτηρίζεται και καταχωρείται στα οικεία βιβλία του Σχολείου.

Η αρμόζουσα διαγωγή των μαθητών, που νοείται ως έμπρακτη συμμόρφωση προς τους κανόνες που διέπουν τη σχολική ζωή και τις ηθικές αρχές του κοινωνικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο διαβιούν, αποτελεί υποχρεώσή τους. Κάθε παρέκκλιση που εκδηλώνεται με υπαίτια πράξη ή παράλειψη εκ μέρους τους, αποτελεί αντικείμενο παιδαγωγικού ελέγχου και, αν χρειασθεί, αντιμετωπίζεται με σχολικές κυρώσεις.

Η διαγωγή κάθε μαθητή χαρακτηρίζεται «Εξαιρετική», «Καλή» ή «Μεμπτή», ανάλογα με τα στοιχεία που τη συνιστούν (άρθρο 32, ΦΕΚ 120 / 23-1-2018, Τεύχος Β').

Ο ετήσιος χαρακτηρισμός της διαγωγής των μαθητών/τριών κάθε Γυμνασίου πραγματοποιείται κατά τη λήξη του διδακτικού έτους με πράξη του Συλλόγου των Διδασκόντων.

FatherAndSonAnimated

Για την τακτική παρακολούθηση της φοίτησης του μαθητή/τριας ευθύνεται εξ’ ολοκλήρου ο Γονέας ή ο Κηδεμόνας του.

Όταν απουσιάζει ο μαθητής ο Γονέας/Κηδεμόνας ενημερώνει το Σχολείο. Ο υπεύθυνος Καθηγητής του Τμήματος ενημερώνει τον Γονέα/Κηδεμόνα για την απουσία του το αργότερο μέσα στην εβδομάδα, με κάθε πρόσφορο μέσο (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επιστολή κ.λπ.).

Αν ο μαθητής έχει συμπληρώσει 30 απουσίες, ο Γονέας/Κηδεμόνας ενημερώνεται με επιστολή και τηλεφωνικά ή και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (αν είναι διαθέσιμο). Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται όταν αυξάνονται οι απουσίες του μαθητή. Για το λόγο αυτόν, οι κ.κ. Γονείς και Κηδεμόνες οφείλουν να έχουν δώσει στο Σχολείο την ακριβή διεύθυνση κατοικίας τους, το τηλέφωνο (σταθερό/κινητό) και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) τους ώστε η ενημέρωσή τους να είναι εφικτή και έγκαιρη. Επίσης, σε κάθε μεταβολή των παραπάνω στοιχείων επικοινωνίας (σταθερό/κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) παρακαλούνται οι κ.κ. Γονείς και Κηδεμόνες να ενημερώνουν έγκαιρα το Σχολείο.

Οι απουσίες αθροίζονται στο τέλος κάθε τετραμήνου και υπολογίζονται συνολικά για το χαρακτηρισμό της φοίτησης του μαθητή/τριας στο τέλος του διδακτικού έτους

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για το χαρακτηρισμό της φοίτησης του κάθε μαθητή/τριας με βάση τις απουσίες του καθώς και οι συνέπειες, που απορρέουν από το χαρακτηρισμό αυτόν, δείτε στην αντίστοιχη ενότητα "Χαρακτηρισμός φοίτησης - Συνέπειες".

Σημείωση: Ως Κηδεμόνας του μαθητή θεωρείται ο πατέρας ή  μητέρα αυτού ή οποιοδήποτε άλλο νόμιμα απ’ αυτούς εξουσιοδοτημένο φυσικό πρόσωπο.

Περιπτώσεις μη προσμέτρησης απουσιών

Καταχωρίζονται στο βιβλίο φοίτησης (απουσιολόγιο) αλλά δεν προσμετρούνται απουσίες μέχρι 20 ημερών που οφείλονται σε σοβαρά και επείγοντα περιστατικά και απαιτούν μεγάλο χρονικό διάστημα ανάρρωσης (χειρουργείο, νοσηλεία σε Νοσοκομείο, θεραπείες αρχικές ή συνεχιζόμενες για επιδημίες και χρόνιες παθήσεις που απαιτούν συνεχή παραμονή στο Νοσοκομείο ή επαναλαμβανόμενες επισκέψεις).

Σε κάθε μία από τις ανωτέρω περιπτώσεις οι κ.κ. Γονείς/Κηδεμόνες πρέπει:

  1. 1. Να ενημερώσουν τον Διευθυντή του Σχολείου.
  2. 2. Να προσκομίσουν με αίτησή τους στη Διεύθυνση του Σχολείου πρόσφατη σχετική ιατρική γνωμάτευση ή εξιτήριο από Δημόσιο ή Ιδιωτικό Νοσοκομείο που φέρει τη σφραγίδα από συντονιστή Διευθυντή κλινικής του ΕΣΥ.

Περισσότερες εξειδικευμένες περιπτώσεις μη προσμέτρησης απουσιών αναφέρονται στο άρθρο 24 του ΦΕΚ 120 / 23-1-2018, Τεύχος Β'

SchoolboyReadingBookAnimated

Σύμφωνα με το άρθρο 28 του ΦΕΚ 120 / 23-1-2018, Τεύχος Β', για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης καταργείται η διάκριση σε δικαιολογημένες/αδικαιολόγητες απουσίες.

Πλέον, η φοίτηση χαρακτηρίζεται:

Επαρκής Όταν οι απουσίες δεν υπερβαίνουν τις 114 Συνέπεια: Προσέρχεται στην εξέταση του Ιουνίου.
Ανεπαρκής Όταν οι απουσίες υπερβαίνουν τις 114 Συνέπεια: Επαναλαμβάνει την τάξη.
StudentRunningAnimated
Εγγραφές
  • Περιόδου Σεπτεμβρίου από Δημοτικό στο Σχολείο μας (Νέα Εγγραφή):

    Το απολυτήριο από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο έρχεται υπηρεσιακά.
    Οι γονείς προσέρχονται στο Γυμνάσιο τον Ιούνιο ή σε έκτακτες περιπτώσεις αρχές Σεπτεμβρίου για να:
    - Δηλώσουν τα στοιχεία του Κηδεμόνα (διεύθυνση, τηλέφωνο, κινητό) και να υπογράψουν στο Ατομικό Δελτίο Μαθητή.
    - Κάνουν προαιρετική εγγραφή στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

    ΣΗΜ 1: Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.3, αρθ.2 του Ν.1566/85 (ΦΕΚ 167/τ.Α΄/30-09-1985) καθιερώθηκε η υποχρεωτική εκπαίδευση στο Γυμνάσιο, εφόσον ο μαθητής δεν έχει υπερβεί το 16ο έτος της ηλικίας του.

    ΣΗΜ 2: Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 458 του Ποινικού Κώδικα, ποινικοποιήθηκε η μη εγγραφή των μαθητών στο Γυμνάσιο, με την τιμωρία του προσώπου που έχει την επιμέλεια του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή του ή την εποπτεία του ως προς τη φοίτηση, αλλά και τη μεταβίβαση στο Νομάρχη της αρμοδιότητας επιβολής κυρώσεων στους γονείς και κηδεμόνες που δεν εγγράφουν τα παιδιά τους ή αμελούν για τη φοίτησή τους στο σχολείο (Π.Δ.161/00 , ΦΕΚ 145, τ.Α΄/23-06-2000).

  • Στην Α’ Λυκείου – Γενικού Ενιαίου Λυκείου ή Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή άλλο ίδρυμα (Σχολή Εκπαιδευτική π.χ. Εμπορικό Ναυτικό).

    Αφού προηγηθεί ειδοποίηση από το σχολείο στο τέλος της σχολικής χρονιάς, ο κηδεμόνας με υπεύθυνη δήλωσή του , δηλώνει σε ποιο είδος σχολείου θα φοιτήσει το παιδί του.

    Για το Γενικό Λύκειο ή ή ΕΠΑ.Λ , εφόσον δεν έχει αλλάξει κάτι ή ζητηθεί κάτι άλλο, το απολυτήριο πηγαίνει υπηρεσιακά σε αυτά και ο κηδεμόνας πηγαίνει στο αντίστοιχο σχολείο να κάνει την εγγραφή του.

Μετεγγραφές
  • Από άλλο Γυμνάσιο στο Σχολείο μας:

    Δικαίωμα μετεγγραφής από το ένα Σχολείο στο άλλο, έχει ο μαθητής από τις αρχές του Σχολικού Έτους έως και τον μήνα Μάρτιο του τρέχοντος σχολικού Έτους. Ο Κηδεμόνας, προσέρχεται στο Σχολείο μας για να ζητήσει – αιτηθεί να δεχθούμε το παιδί του, εφ’ όσον έχει τους νόμιμους λόγους.

    ΣΗΜ 1: Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.3, αρθ.2 του Ν.1566/85 (ΦΕΚ 167/τ.Α΄/30-09-1985) καθιερώθηκε η υποχρεωτική εκπαίδευση στο Γυμνάσιο, εφόσον ο μαθητής δεν έχει υπερβεί το 16ο έτος της ηλικίας του.

    Το Σχολείο μας, του δίνει "υπηρεσιακό σημείωμα αποδοχής" του παιδιού, εφ’ όσον το δεχθεί, το οποίο ο Kηδεμόνας το καταθέτει στο αρχικό Σχολείο που το παιδί του ήδη φοιτά. Από το Σχολείο αυτό, ο κηδεμόνας παραλαμβάνει αντίστοιχο "υπηρεσιακό σημείωμα αποδέσμευσης" του παιδιού και το οποίο ο ίδιος το καταθέτει στο Σχολείο μας, δηλαδή στο αιτούμενο Σχολείο προς μετεγγραφή.
    Από εκείνη τη στιγμή, το παιδί μπορεί να φοιτήσει στο Σχολείο μας. Επίσης, η ηλεκτρονική καρτέλα του μαθητή/τριας μεταβιβάζεται υπηρεσιακά στο Σχολείο μας (μέσω του πληροφορικακού συστήματος myschool) κι ενδεχομένωςς να ζητηθεί από τον Kηδεμόνα να συμπληρώσει τυχόν ελείψεις της ηλεκτρονικής καρτέλας (π.χ. ελλιπή διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail κ.λ.π.)

  • Από το Σχολείο μας σε άλλο Γυμνάσιο:

    Ο Κηδεμόνας, αφού αιτηθεί στο Σχολείο που θέλει να κάνει μετεγγραφή το παιδί του, προσκομίζει στο Σχολείο μας το “υπηρεσιακό σημείωμα αποδοχής” του παιδιού του από το εν λόγω Σχολείο. Στη συνέχεια, το Σχολείο μας προσκομίζει “υπηρεσιακό σημείωμα αποδέσμευσης” με το οποίο, αφού το καταθέσει στο αντίστοιχο Σχολείο, μπορεί να πάρει το παιδί του και να φοιτήσει εκεί. Επίσης, η ηλεκτρονική καρτέλα του μαθητή/τριας μεταβιβάζεται υπηρεσιακά από το Σχολείο μας στο Σχολείο αποδοχής (μέσω του πληροφορικακού συστήματος myschool).

    Ο Διευθυντής του Σχολείου μας μπορεί να ζητήσει από τον Κηδεμόνα οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο προς σχηματισμό πεποιθήσεως ότι υφίσταται ο προβαλλόμενος λόγος μετεγγραφής.

  • Από το Σχολείο μας σε Νυχτερινό ή Εσπερινό Γυμνάσιο:

    Ακουλουθείται η ίδια διαδικασία (προηγούμενη περίπτωση) με ό,τι ζητήσει το Εσπερινό ή Νυχτερινό Γυμνάσιο επιπλέον (π.χ. Χαρτί Εργασίας για το Νυχτερινό).

Λόγοι πραγματοποίησης μετεγγραφής

Για να πραγματοποιηθεί μία μετεγγραφή πρέπει να συντρέχουν σοβαροί λόγοι (άρθρο 15, Π.Δ. 104/1979).

Κατόπιν, αιτήσεως του Κηδεμόνα:

  • Ότι ο μαθητής μετακόμισε σε απόσταση που καθιστά αδύνατη ή εξαιρετικα δυσχερή τη φοίτηση στο Σχολείο.
  • Ότι ο μαθητής ημερησίου Γυμνασίου ξεκίνησε να εργάζεται προς βιοπορισμό κατά την ημέραν και ως εκ τούτου, έχει ανάγκη μετεγγραφής σε Εσπερινό Γυμνάσιο.
  • Ότι ο μαθητής Εσπερινού Γυμνασίου έπαυσε να εργάζεται προς βιοπορισμό την ημέρα και αιτείται τη μετεγγραφή του σε Ημερήσιο Γυμνάσιο.
  • Ότι ο μαθητής απέκτησε, κατά τις κείμενες διατάξεις, δικαίωμα φοίτησης σε Πρότυπο ή Πειραματικό Σχολείο.
  • Ότι ανέκυψε αδυναμία καταβολής των δαπανών, τις οποίες συνεπάγεται η φοίτηση του μαθητή/τριας, αν ο/η τελευταίος/α προέρχεται από ιδιωτικό Γυμνάσιο.

Οι παρακάτω περιπτώσεις μετεγγραφών δεν απαιτούν αίτηση του Κηδεμόνα και πραγματοποιούνται λόγω υπηρεσιακών αναγκών:

  • Καταργήσεως Γυμνασίου.
  • Ιδρύσεως Γυμνασίου.
  • Επιβολής σε μαθητή/τριας της ποινής της αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος.
  • Υπεραριθμίας φοιτώντων μαθητών.

Οι, λόγω καταργήσεως ή ιδρύσεως Σχολείων, μετεγγραφές όπως και αυτές που οφείλονται σε υπεραριθμία μαθητών ενεργούνται επί τη βάσει των χωροταξικών δεδομένων σε συνδυασμό, κατά το δυνατόν, και προς τις τυχόν προτιμήσεις των Κηδεμόνων των μαθητών/τριών.

Την αποφασιστική αρμοδιότητα των παραπάνω μετεγγραφών (χωρίς αίτηση Κηδεμόνα) έχει ο προϊστάμενος της οικείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με εξαίρεση αυτή που οφείλεται στο λόγο 3 (ποινή αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος).

Για Καθηγητές

TeacherAndClassSmall

Δεν έχουν οριστεί ακόμα υπεύθυνοι τμημάτων.

Υπεύθυνοι Τμημάτων
Τελευταία ενημέρωση: 8-12-2023
Τμήμα Καθηγητής/τρια
Α1 Μαλάμη Γεωργία
Α2 Καστρινέλλης Ηλίας
Α3 Φραγκάκη Μαριάνθη
Β1 Κανδύλη Λεώνα
Β2 Ευαγγελινού Μαρία
Β3 Μπερζελέας Αγαμέμνων
Γ1 Μπερζελέας Αγαμέμνων
Γ2 Αυγουστίνου Μαρία
Γ3 Βιτώρη Φανή

    Σε μορφή εγγράφου:

    pdf icon

Εκθέσεις εσωτερικής αξιολόγησης

Συνοπτική έκθεση 2022-23

Συνοπτική έκθεση 2021-22

Κανονισμός λειτουργίας, ΦΕΚ κ.ά.

Κανονισμός λειτουργίας 2023-24

ΦΕΚ Β' 4960/26-10-2021 (Τροποποίηση διατάξεων του 4187/10-9-21 και Edupass)

ΦΕΚ Β' 4187/10-9-2021 (Λειτουργία εκπαιδευτικών μονάδων για το σχολ. έτος 2021-22 και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19)

ΦΕΚ Α' 136/3-8-2021 (Νόμος 4823) (Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών κι άλλες διατάξεις)

ΦΕΚ 120/23-1-2018 (Υ.Α 10645/ΓΔ4) (Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης)

ΦΕΚ 111/12-6-2020 τεύχος Α' (Νόμος 4692, Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις)
(Το ΦΕΚ για την επικαιροποίηση των αλλαγών από το Σχολ. Έτος 2020-21)

Περίληψη: (Οι αλλαγές στο Γυμνάσιο από το Σχολ. Έτος 2016-17 και Επικαιροποίηση από το Σχολ. Έτος 2020-21)

Περιληπτικές οδηγίες για τα αυτοδιαγνωστικά test (10-5-2021)

ΦΕΚ Β' 1825 / 5-5-2021 για τα self test (10-5-2021)

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (Απρίλιος 2020)
Παρακάτω, υπάρχουν 4 έγγραφα που μας διαβιβάστηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, τον Απρίλιο 2020, προς ενημέρωση των Γονέων και Κηδεμόνων, σχετικά με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Έντυπα